Látogató számláló

0
0
6
6
0
7
5

Google Pagerank mérés, keresőoptimalizáláskereso.wyw.hu

Linkkatalógus - Egyéb

Laskagomba, shiitake, csiperkegomba termesztés képzés és szaktanácsadás

Termesztési képzés elméletben, gyakorlatban nem csak papír alapon ami az internetről beszerezhető. 

 

Szaktanácsadás minden kezdő, induló vállalkozni vágyónak a kezdetektől az értékesítésig meglévő kapcsolati tőkénk segítségével. 

 

Keressen minket a megadott elérhetőségeinken ahol szívesen állunk rendelkezésére. 

 

Mai nap is tanultunk valamit....   Név, cím és adatok nélküli honlapok, ahol 6 hét alatt 50%-os nyereséget kínálnak véleményünk szerint nem korrekt és  nem kivitelezhető. Kezd felháborító méreteket ölteni a mondva csinált gombatermesztők, akikről sose hallotunk még csak a megkeseredett partnereit akik már pórul jártak velük.

Tisztelettel kérjük mielött bele vágna az egyébként sem olcsó általuk kínált beruházásokba, járja körbe minden irányból. Elég zárt világ ez és aki tisztességes annak van neve, telephelye (ahol működik is) adószáma és még sorolhatnám mi mindent illene közzé tennie, ha csak a cél nem az hogy könnyedén ne lehessen beazonosítani esetleg felkeresni. Elég szomorú, hogy a mai nehéz helyzetben lévő ám de tisztességes termesztők és hozzá kapcsolódó résztvevőket hozzák szégyenletes helyzetbe és ilyenkor picit furán érezzük magunkat mert nem szeretnénk közéjük tartozni. Önnek olcsóbb ha körbe járja, érdeklődik mint ha első lehetőségre kidobja az ablakon a pénzét. (erre nálunk is van lehetőség) Reméljük segítségére voltunk és átgondolja mielött döntést hozna. 

Honlap készítés